BH


Къна за вежди BH Amber

Къна за вежди BrowHenna AmberКъна Brow Henna ще подари на веждите изразителен обем, наситен цвят и невероятна устойчивост до шест седмици.  Къната е много разнообразна в цветовете си и проявата на кожата. Много качествена и устойчива къна, мно..

75.0лв Без данък: 75.0лв

Къна за вежди BH Blonde1

Къна за вежди BrowHenna Blonde1Къна Brow Henna ще подари на веждите изразителен обем, наситен цвят и невероятна устойчивост до шест седмици.  Къната е много разнообразна в цветовете си и проявата на кожата. Много качествена и устойчива къна, м..

75.0лв Без данък: 75.0лв

Къна за вежди BH Blonde2

Къна за вежди BrowHenna Blonde2Къна Brow Henna ще подари на веждите изразителен обем, наситен цвят и невероятна устойчивост до шест седмици.  Къната е много разнообразна в цветовете си и проявата на кожата. Много качествена и устойчива къна, м..

75.0лв Без данък: 75.0лв

Къна за вежди BH Blonde3

Къна за вежди BrowHenna Blonde3Къна Brow Henna ще подари на веждите изразителен обем, наситен цвят и невероятна устойчивост до шест седмици.  Къната е много разнообразна в цветовете си и проявата на кожата. Много качествена и устойчива къна, м..

75.0лв Без данък: 75.0лв

Къна за вежди BH Brown1

Къна за вежди BrowHenna Brown1Къна Brow Henna ще подари на веждите изразителен обем, наситен цвят и невероятна устойчивост до шест седмици.  Къната е много разнообразна в цветовете си и проявата на кожата. Много качествена и устойчива къна, мн..

75.0лв Без данък: 75.0лв

Къна за вежди BH Brown2

Къна за вежди BrowHenna Brown2Къна Brow Henna ще подари на веждите изразителен обем, наситен цвят и невероятна устойчивост до шест седмици.  Къната е много разнообразна в цветовете си и проявата на кожата. Много качествена и устойчива къна, мн..

75.0лв Без данък: 75.0лв

Къна за вежди BH Brown3

Къна за вежди BrowHenna Brown3Къна Brow Henna ще подари на веждите изразителен обем, наситен цвят и невероятна устойчивост до шест седмици.  Къната е много разнообразна в цветовете си и проявата на кожата. Много качествена и устойчива къна, мн..

75.0лв Без данък: 75.0лв

Къна за вежди BH Grafit

Къна за вежди BrowHenna GrafitКъна Brow Henna ще подари на веждите изразителен обем, наситен цвят и невероятна устойчивост до шест седмици.  Къната е много разнообразна в цветовете си и проявата на кожата. Много качествена и устойчива къна, мн..

75.0лв Без данък: 75.0лв

Къна за вежди BH Set Blonde

Къна за вежди BrowHenna Set Blonde (3 цвята)Къна Brow Henna ще подари на веждите изразителен обем, наситен цвят и невероятна устойчивост до шест седмици.  Къната е много разнообразна в цветовете си и проявата на кожата. Много качествена и усто..

180.0лв Без данък: 180.0лв

Къна за вежди BH SetBrown

Къна за вежди BrowHenna Set BrownКъна Brow Henna ще подари на веждите изразителен обем, наситен цвят и невероятна устойчивост до шест седмици.  Къната е много разнообразна в цветовете си и проявата на кожата. Много качествена и устойчива къна,..

180.0лв Без данък: 180.0лв

Къна за вежди CC BrowHenna Black

Къна за вежди CC BrowHenna Black (Цвят Черен)Къна CC BrowHenna ще подари на веждите изразителен обем, наситен цвят и невероятна устойчивост до шест седмици.  Къната е много разнообразна в цветовете си и проявата на кожата. Много каче..

32.0лв Без данък: 32.0лв

Къна за вежди CC BrowHenna Brown Grey

Къна за вежди CC BrowHenna Brown Grey (Цвят Сиво Кафяв)Къна CC BrowHenna ще подари на веждите изразителен обем, наситен цвят и невероятна устойчивост до шест седмици.  Къната е много разнообразна в цветовете си и проявата на кожата. ..

32.0лв Без данък: 32.0лв

Показани 1 от 12 | 14 (2 Страници)