ЗА ВЕЖДИ

Къна за вежди Brown Grey (саше)

Къна за вежди CC BrowHenna Brown Grey (Цвят Сиво Кафяв)Къната е много разнообразна в цветовете си и проявата на кожата. Къна CC BrowHenna ще подари на веждите изразителен обем, наситен цвят и невероятна устойчивост до 4-6 седмици. ..

29.0лв Без данък: 29.0лв

Къна за вежди Dark Brown

Къна за вежди CC BrowHenna Dark Brown (Цвят Тъмно Кафяв)Къната е много разнообразна в цветовете си и проявата на кожата. Къна CC BrowHenna ще подари на веждите изразителен обем, наситен цвят и невероятна устойчивост до 4-6 седмици.&nbs..

32.0лв Без данък: 32.0лв

Къна за вежди Dark Brown (саше)

Къна за вежди CC BrowHenna Dark Brown (Цвят Тъмно Кафяв)Един и същ оттенък може да бъде както по-светъл, така и по-тъмен, тъй като интензивността на избрания оттенък се регулира от количеството на вода.Предпазни мерки:Къната е предназначена само за п..

29.0лв Без данък: 29.0лв

Къна за вежди FOXY

Къна за вежди CC BrowHenna Foxy (Цвят Оранж)Къната е много разнообразна в цветовете си и проявата на кожата. Къна CC BrowHenna ще подари на веждите изразителен обем, наситен цвят и невероятна устойчивост до 4-6 седмици. Много каче..

32.0лв Без данък: 32.0лв

Къна за вежди Light Brown

Къна за вежди CC BrowHenna Light Brown (Цвят Светло-Кафяв)Къната е много разнообразна в цветовете си и проявата на кожата. Къна CC BrowHenna ще подари на веждите изразителен обем, наситен цвят и невероятна устойчивост до 4-6 ..

32.0лв Без данък: 32.0лв

Къна за вежди BH Amber

Къна за вежди BrowHenna AmberКъна Brow Henna ще подари на веждите изразителен обем, наситен цвят и невероятна устойчивост до шест седмици.  Къната е много разнообразна в цветовете си и проявата на кожата. Много качествена и устойчива къна, мно..

75.0лв Без данък: 75.0лв

Къна за вежди BH Blonde1

Къна за вежди BrowHenna Blonde1Къна Brow Henna ще подари на веждите изразителен обем, наситен цвят и невероятна устойчивост до шест седмици.  Къната е много разнообразна в цветовете си и проявата на кожата. Много качествена и устойчива къна, м..

75.0лв Без данък: 75.0лв

Къна за вежди BH Blonde2

Къна за вежди BrowHenna Blonde2Къна Brow Henna ще подари на веждите изразителен обем, наситен цвят и невероятна устойчивост до шест седмици.  Къната е много разнообразна в цветовете си и проявата на кожата. Много качествена и устойчива къна, м..

75.0лв Без данък: 75.0лв

Къна за вежди BH Brown1

Къна за вежди BrowHenna Brown1Къна Brow Henna ще подари на веждите изразителен обем, наситен цвят и невероятна устойчивост до шест седмици.  Къната е много разнообразна в цветовете си и проявата на кожата. Много качествена и устойчива къна, мн..

75.0лв Без данък: 75.0лв

Къна за вежди BH Brown2

Къна за вежди BrowHenna Brown2Къна Brow Henna ще подари на веждите изразителен обем, наситен цвят и невероятна устойчивост до шест седмици.  Къната е много разнообразна в цветовете си и проявата на кожата. Много качествена и устойчива къна, мн..

75.0лв Без данък: 75.0лв

Къна за вежди BH Brown3

Къна за вежди BrowHenna Brown3Къна Brow Henna ще подари на веждите изразителен обем, наситен цвят и невероятна устойчивост до шест седмици.  Къната е много разнообразна в цветовете си и проявата на кожата. Много качествена и устойчива къна, мн..

75.0лв Без данък: 75.0лв

Къна за вежди BH Grafit

Къна за вежди BrowHenna GrafitКъна Brow Henna ще подари на веждите изразителен обем, наситен цвят и невероятна устойчивост до шест седмици.  Къната е много разнообразна в цветовете си и проявата на кожата. Много качествена и устойчива къна, мн..

75.0лв Без данък: 75.0лв

Показани 1 от 12 | 28 (3 Страници)